snowboard, sí szemüveg ; vonzipper fishbowl
 • snowboard, sí szemüveg ; vonzipper fishbowl

Vonzipper Fishbowl
Snowboard, Sí Szemüveg

46 990 Ft

+1 Ajándék lencse

+1 Ajándék tok

 • 100% UV védelem
 • Kiváló szellőztető rendszer.
 • Polikarbonátból készült, dupla törés és párásodás mentes lencse.
 • Poliuretánból készül törésálló keret.
 • 3 rétegű Isotron szivacs a maximális kényelemért, egy extra bevonattal, ami szárazon tartja a bőrt.
 • Bukósisak kompatibilis.
 • Lencse színe: Persimmon Chrome
 • Ajándék lencse színe: Yellow
 • Ultra széles periférikus látás
 • Csúszásgátló szilikon pánt
 • Leírás
 • Vélemények (0)

Termékleírás

A Vonzipper Fishbowl sí, snowboard szemüveget kifejezetten a téli sportokhoz fejlesztették ki. Ezt a sí és snowboard szemüveget használhatja síeléshez, snowboardozáshoz, motoros szánozáshoz, valamint mindenféle téli sporthoz. A sí, snowboard szemüveget unisex kialakítása miatt egyaránt ajánljuk férfiaknak és nőknek, valamint profi és kezdő sportolóknak egyaránt.

A gyártó a Fishbowl sí és snowboard szemüveg széria tervezésénél a minőséget folyamatosan szem előtt tartotta, ezért a szemüveget 100%-os UV védelemmel látta el. Ezen felül a snowboard szemüveg lencséje dupla rétegű és magas minőségű törésálló polikarbonát anyagból készült, amelyet úgy alakítottak ki, hogy ultra széles periférikus látást tett lehetővé. A szemüveg lencséje párásodás mentes ezt segíti a kiváló szellőztető rendszer. A szellőztető rendszer hozzájárul a kristály tiszta látáshoz a különböző fény és időjárás viszonyok között. Ezt a lencsét és szellőztető rendszert a gyártó egy kényelmes törésálló poliuretán keretbe helyezte, melynek a viselése egész nap kényelmes. A maximális kényelem érdekében ezt a snowboard,sí szemüveget 3 rétegű isotron szivaccsal látta el és gyapjú béléssel. Ez a szivacsréteg meggátolja a nedvességet, hogy a szembe kerüljön, illetve a menetszél sem zavarja a csúszás élményét.

Amint már említettük a keret és a lencse is törésálló. Mivel a lencse törésálló, így esés esetén nem törik. Ezáltal elkerüljük a snowboard szemüveg általi törés következtében keletkezendő sérülést a szemen. A gyengébb ütésektől kifejezetten védi a szemet.

Ehhez a snowboard, sí szemüveghez ajándékba adunk egy dupla rekeszes mikrofiber tartó tasakot, valamint egy tartalék lencsét!

A snowboard, sí szemüveget a gyártó alapból egy úgynevezett Persimmon Chrome lencsével látott el, melynek a fényáteresztése -42%-os. A lencse narancssárga alapszínű, amely növeli a kontrasztot. A lencse használatát főleg napos időre javasoljuk. Azonban korlátozott látási viszonyok mellett is használható.

A snowboard,sí szemüveghez egy tartalék lencsét is adunk. A szemüveghez adott tartalék úgynevezett Yellow lencse 69%-os fényáteresztő tulajdonsággal rendelkezik. A lencse színe sárga, mely kiemeli a kontrasztosságot a rossz látási viszonyok között.

A snowboard,sí szemüveg a világ szinte összes bukósisak márkájával kompatibilis.

Veletek is előfordult már, hogy snowboardozás, síelés közben összevissza csúszkált a snowboard szemüveg pántja a fejeteken és emiatt folyamatosan igazgatni kellett és idegesített? Nos ennél a szemüvegnél ez nem fordulhat elő, ugyanis ezt a snowboard szemüveget a gyártó egy olyan fejpánttal látta el, amelynek a belső felén egy szilikon csík található. Ez meggátolja a fejen vagy a bukósisakon való csúszkálást.

 

Amennyiben a termékkel kapcsolatban kérdése van, vegye fel velünk a kapcsolatot.

Vélemények

Még nincsenek értékelések. Mondd el a véleményed