napszemüveg ; Spy Discord black
  • napszemüveg ; Spy Discord black
  • napszemüveg; Happy Lens

Spy Discord
Napszemüveg

39 900 Ft

Happy Lens lencse
Méret: 57-17-145

  • 6-bázisú polikarbonát Arc lencse
  • 100% UV védelem
  • 5 pontos forgópánt
  • Propionate keret
  • Leírás
  • Vélemények (0)

Termékleírás

A Spy Discord napszemüveget mindennapi használatra ajánljuk, illetve könnyed túrákhoz és biciklizéshez a barátokkal, családdal és minden olyan tevékenységhez, amely során hosszú időt töltünk a szabadban a napon. A design tervezése unisex így a hölgyek és a férfiak stílusát egyaránt megfelelően kiegészíti ez a napszemüveg.

A napszemüveget a gyártó 6 bázisú polikarbonát “Arc” lencsével látott el, amely megszünteti a torzulást és karcolásmentessé teszi a napszemüveget.

Ezen felül az előbb említett “Arc” lencse technológián kívül a lencsét a Spy által speciálisan és egyedien kifejlesztett úgynevezett Happy Lens technológiával is ellátták. A Happy Lens lencsék blokkolják a káros UV sugarakat és a rövidhullámú kék sugárzást, azonban vannak a jótékony hatású hosszú hullámú kék sugarak, amelyeket a Happy Lens átenged!

Annak, aki folyamatosan ki van téve a hosszú hullámú kék sugárzásnak, pozitív fiziológiai változások mennek végbe a szervezetében, javul a hangulata és a figyelme!

A Happy Lens ugyanolyan elven működik, mint a polarizált lencse, azaz tompítja a csillogást, élesíti a kontrasztot, és a színeket, ezáltal kíméli a szemet

A napszemüveg keretét magas minőségű propionate anyagból készítették, annak érdekében, hogy a szemüveg időtálló, illetve a lehető legkényelmesebb legyen a mindennapokban ezen felül törésálló tulajdonsággal is rendelkezi. Ezek mellett a napszemüveget a gyártó egy erős minőségi 5 pontos forgópántos szárral látta el, amely nem fog kikotyogni, kilazulni, illetve a mindennapok viseletében nem fog meggyengülni.

Méret: 57-17-145

Amennyiben a termékkel kapcsolatban kérdése van, vegye fel velünk a kapcsolatot.

Vélemények

Még nincsenek értékelések. Mondd el a véleményed