Blog Post

Megérkezett hozzánk a Spy márka!

Elhoztuk számotokra az első márkát, amit forgalmazunk, ami nem más, mint az Amerikából származó azon belül kaliforniai Spy.

Vállalatunk célja a minőségi online napszemüvegek, illetve sportszemüvegek forgalmazása, annak érdekében, hogy megvédjük ügyfeleink szemét a káros sugárzástól a mindennapokban, illetve sportolás közben. A minőségi termékek megismertetése ezeknek az előnyeinek a bemutatása. A minőségi termékek és szolgáltatás iránti kereslet kielégítése a lehető legmagasabb színvonalon. A minőségi termékek és szolgáltatásnyújtásnak, kultúrájának az elterjesztése.

A fent említett okok miatt esett a választásunk egy olyan márkára, amely az előbb említett célokat figyelembe veszi és beépíti a termékeibe.

A Spy márkát Kaliforniában pár barát alapította, akiket a motorsport, surf, sí, snowboard és egyéb extrém sportok kötöttek össze. 1994-ben megnézték, hogy az előbb említett sportokhoz milyen szemüvegek mozognak a piacon és rájöttek, hogy a piacon lévő termékeknél sokkal jobbakat tudnának alkotni, illetve olyan szemüvegek, amelyek jobban kapcsolódnak a sportokhoz.

Innentől fogva már elkezdett minden a maga útján menni. A narancssárga ikonikus logó ötlete onnan jött, hogy a narancssárga szín egy különleges egyedi szín, mely az életet is magában foglalja. A kaliforniai lemenő nap szörfözés közben annyira egyedi látvány, amely a világon nincs máshol. Ennek a pár fiatal srác világszemlélete is hasonló volt, mint maga a narancs szín és végül így jött létre a Spy szlogenje is, amely nem más, mint: “it’s not seeing different things; it’s seeing the same things differently.” azaz nem különbözőeket látni, hanem ugyan azt különböző módokon látni.

hirek spy logo

A Spy márka létrehozói, nem akarták, hogy elmondják a szemüvegeikről, hogy ezek a szemüvegek a legjobbak a piacon, holott egy sportolónak se volt köze a szemüveghez, ezért úgy gondolták, hogy azokban a sportágakban, amelyekhez a szemüvegeket gyártják, azokban a sportág kiemelkedő alakjait megkeresik és bevonják őket a termékfejlesztésbe. Ezáltal elérték, hogy ténylegesen is a legjobb, illetve a legdesignosabb szemüvegeket tudhassák a magukénak. 2005-ben, hogy tovább tudják fejleszteni szemüvegeiket létrehozták egy európai központot Olaszországban, azon belül Veronában. Így az európai gyártási, technológiákat valamint designt egyaránt be tudták építeni a szemüvegeikbe. 2010-től elkezdtek együttműködni a Carl Zeiss Vision lencsegyártó céggel, amely a világ egyik legismertebb és legjobb minőségű lencsegyártó cége. Ezek után a nap és snowboard szemüvegeik valamint az egyéb sportokhoz gyártott szemüvegeiknek nem csak a kerete és kialakítása, de már a lencséje is a világ legmagasabb színvonalú szemüvegei közé kerültek. A Spy összes snowboard, sí, napszemüveg és egyéb sportszemüvegei 100%-os UV védelemmel rendelkeznek, és szűrik az UV teljes tartományát. A Spy termékskálájában egyaránt megtalálható, normál, polarizált snowboard, sí, napszemüveg.

hirek zeiss logo

Reméljük, mindenki megtalálj a maga számára a legmegfelelőbb szemüveget. Kellemes nézelődést és vásárlást kívánunk!

 

Szerző: Kiss Dávid

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Related Posts

Vonzipper - Napszemüveg, snowboard és sí szemüveg logo
Megérkezett a hozzánk a VonZipper!

VonZipper az maga az életérzés és a személyiség.  A VonZipper küldetése, hogy a különböző sportágakban