Blog Post

Megérkezett a hozzánk a VonZipper!

VonZipper az maga az életérzés és a személyiség. 

A VonZipper küldetése, hogy a különböző sportágakban legyen az snowboard, sí, surf, bmx, autósport vagy bármilyen extrém sport a lehető legjobb minőségű és legdesignosabb szemüveget készítse el. Ehhez a lehető legpuhább és legjobb minőségű anyagokat használják fel.  Mindent, amit a VonZipper csinál nem más, mint visszatükröződés a kapcsolatokban az alkalmazottak és a riderek között, a kiskereskedő és az ő vevőik között. A VonZipper szlogenje a következő: „We bring smiles to faces and touch people with positive declarations of rebellion.”Ami nyersfordításban annyit jelent, hogy: „Mi mosolyt hozunk az arcokra és megérintjük az embereket a pozitív ellenállásunk kinyilvánításával.”

Vonzipper - Napszemüveg, snowboard és sí szemüveg logo

A VonZipper márkát egy veterán szörfös csapat alkotta Kaliforniában. A márkát a 2000-es évek elején egy kis garázsban indítottuk az útjára San Clementában.  A márkát létrehozásakor a szabadság és a csináld magad mentalitás szellemiségében hozták létre. 2010-ben létrehoztak egy európai központot Olaszországban, annak érdekében, hogy az európai designt és a technológiát beépítsék a nap, sí, snowboard, valamint egyéb sportszemüvegeikbe.

Vonzipper - Napszemüveg, snowboard és sí szemüveg logo

Manapság a VonZipper márka sí, snowboard, valamint a napszemüvegei már-már világhíresek és a világ minden területén ismerik.

 

Szerző: Kiss Dávid

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Related Posts

Spy - Napszemüveg, snowboard és sí szemüveg logo
Megérkezett hozzánk a Spy márka!

Elhoztuk számotokra az első márkát, amit forgalmazunk, ami nem más, mint az Amerikából származó